-
-
Schouder- fysiotherapie
-
Schouder- fysiotherapie

Schouder- fysiotherapie,

niet de oorzaak, maar de oplossing

Schouder- en nekklachten zijn de meest voorkomende aandoeningen van het bewegingsapparaat. De pijn is vaak acuut en belemmert u direct in uw dagelijkse gang van zaken. Wij zien veel mensen die soms al jaren met schouderklachten rondlopen, zonder hier een oplossing voor te vinden. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om deze klachten te verhelpen en u weer in beweging te brengen.

Achtergrond en behandeling

Lichamelijke fitheid, kracht van schouder- en rugspieren, leeftijd en zelfs problemen als, stress, angst of depressie kunnen ervoor zorgen dat u verkrampt gaat bewegen, waardoor u schouder- en nekklachten krijgt. Het is soms lastig te achterhalen waardoor de pijn ontstaat. Gelukkig zijn er wel verschillende mogelijkheden om de pijn te verlichten en te voorkomen. Na een zorgvuldig onderzoek, stellen wij, in overleg met u, een passend en doeltreffend behandelplan op.

Blijft u vooral niet rondlopen met schouder- en nekklachten, maar maak een afspraak. U zult hierbij zelf ook stevig moeten oefenen, want het oplossen van uw schouder- en nekklachten is een samenwerking tussen u en uw fysiotherapeut om zo uw schouder weer stabiel en sterk te maken.

Direct een afspraak maken?

Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunt u telefonisch of via de site afspraken maken. Telefonisch zijn wij het beste tussen 09:00 en 12:00 bereikbaar.