-
-
Sport-
fysiotherapie
-
Sport-
fysiotherapie

Sport-
fysiotherapie,

revalideren als een atleet

Wat is sportfysiotherapie? Sportfysiotherapie richt zich op het beoordelen en behandelen van sportletsels en andere blessures, waardoor het sporten nu niet mogelijk is. Het doel is om de blessure effectief te behandelen, zodat u op een verantwoorde manier uw sport weer zo snel mogelijk op kan pakken.

Als sportfysiotherapeut begrijpen wij wat er tijdens het sporten gebeurt en snappen we hoe u geblesseerd bent geraakt. Dat ziet u terug in het behandelplan en revalidatieschema wat speciaal voor u gemaakt wordt. Aan de ene kant afgestemd op uw mogelijkheden en aan de andere kant op de sport die u beoefent. We kijken naar uw motoriek en aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in uw behandeling betrokken.

Advies en voorlichting

Wilt u voorlichting, advies en preventief advies? Wij kunnen, als sportfysiotherapeuten, u daarbij helpen en adviseren. U wilt vijf kilometer kunnen joggen, maar u weet niet goed hoe u dit zonder blessures kunt opbouwen of u heeft lange tijd niet gesport en wil advies over hoe u zou kunnen beginnen. Met deze en alle andere sportmedische vragen kunt u bij onze sportfysiotherapeut terecht.

Direct een afspraak maken?

Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunt u telefonisch of via de site afspraken maken. Telefonisch zijn wij het beste tussen 09:00 en 12:00 bereikbaar.