-
-
Fysiotherapie
-
Fysiotherapie

Fysiotherapie,

een specialisme in beweging

Van der Meijden Fysiotherapie in Nunspeet geeft u fysiotherapie op maat. Wanneer u in uw dagelijkse leven belemmerd wordt bij het bewegen, kunnen wij u helpen. Ook zonder directe doorverwijzing van een arts. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden verschillende soorten behandelingen aan. Op die manier kunnen wij direct inspelen op uiteenlopende klachten.

Persoonlijk & verantwoord

Bij de eerste afspraak vormen wij een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Daarna stellen we, samen met u, een persoonlijk behandelplan op. Bij onze behandelingen maken wij vaak gebruik van geavanceerde cardio-apparatuur en kunnen wij u veilig en verantwoord laten trainen.

Bekwaam in bewegen

Bij Van der Meijden Fysiotherapie zijn we allemaal deskundig op het gebied van houding en beweging en hebben minimaal een vierjarige HBO-opleiding afgerond en aangevuld met vervolgopleidingen en cursussen. Naast behandeling zetten wij onze deskundigheid ook preventief in. Op persoonlijke wijze adviseren en begeleiden wij u bij verschillende lichamelijke klachten.

Pijn en revalidatie

Hebt u lichamelijke problemen door een ongeval, ziekte of overbelasting of hebt u pijnklachten door simpelweg een verkeerde beweging? U kunt bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren, begeleiden en helpen u van uw pijnklachten af. Ook helpen wij u bij het revalideren na een operatie of ongeval.

Andere diensten

Samenwerken om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken en uw leven te verbeteren.

Golffysiotherapie

Golf-fysiotherapie is fysiotherapie speciaal gericht op golfspelers. Bij golf is uw houding van groot belang, zowel voor uw gezondheid als...

Sport-
fysiotherapie

Wat is sportfysiotherapie? Sportfysiotherapie richt zich op het beoordelen en behandelen van sportletsels en andere blessures, waardoor het sporten nu...

Psychosomatische fysiotherapie

Gezondheidsklachten zonder duidelijk lichamelijke oorzaak? In dit soort situaties kan de hulp van een psychosomatisch fysiotherapeut een groot verschil maken....

Direct een afspraak maken?

Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunt u telefonisch of via de site afspraken maken. Telefonisch zijn wij het beste tussen 09:00 en 12:00 bereikbaar.

Wat zeggen onze clienten

Rumah sakit adalah bagian integral dari suatu organisasi sosial dan kesehatan dengan fungsi menyediakan pelayanan paripurna (komprehensif).

Super snel geholpen. Robin denkt met je mee en ’s middags al een trainingsschema in de mail voor mijn rug. Top fysiotherapeut en praktijk!

Daniëlle Kruit

Na mijn knieprothese bij Werner Pluim aan het revalideren! Top kerel! Naast het feit dat hij heel veel kennis heeft, wat hij graag en duidelijk met je deelt, geeft hij je ook vertrouwen dat het goed komt! Daarnaast luistert hij ook heel goed wat je wensen zijn voor nu en in de toekomst! Dat neemt hij ook goed mee in de behandeling! Werner kijkt naar de mens in zijn totaal, dat geeft een fijn gevoel en dito resultaat!

André Homma

Fantastische fysio! Regelmatig verblijf ik op een plaatselijk bungalowpark met artiesten van diverse shows. Als een van de bandleden een blessure heeft kan ik binnen een dag / paar uur tijd terecht. Ze zijn heel vriendelijk en weten oprecht waar ze mee bezig zijn. Klachten zijn meestal binnen 1 behandeling verholpen.

Laura Pieterman