Van der Meijden Fysiotherapie,

altijd een stap vooruit

Van der Meijden Fysiotherapie staat voor zorg van de hoogste kwaliteit. U van uw klachten afhelpen, daar draait het om. Wij staan daarom voor persoonlijke begeleiding en hechten veel waarde aan advies en uitleg. Van te voren zullen wij goed met u afstemmen wat uw behandeldoelen zijn, waar u pijnklachten heeft, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen en behandelen.

Sinds de oprichting van Van der Meijden Fysiotherapie Nunspeet is de praktijk volop in ontwikkeling. Onze doelstelling is om hoge kwaliteit van zorg neer te zetten door gebruik te maken van de laatste kennis. Wij hebben deze kennis en expertise opgedaan, doordat wij continu de nieuwste opleidingen en cursussen volgen. De gezondheidszorg is in ontwikkeling; nieuwe inzichten kunnen onze kwaliteitszorg nog meer verbeteren. Wij hechten daar dan ook veel waarde aan.

Kwaliteit staat voorop

Specialisaties

Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunnen wij u verschillende behandelingen aanbieden. Onze fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in verschillende disciplines. Zo kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en schouderfysiotherapie. Ook voor een fysiofitheidscan of Medical Taping kunt u terecht bij één van onze fysiotherapeuten.

Blessurepreventief trainen

De huidige generatie groeit op met beweegarmoede en lifestyle ziekten, onbewust doen we er allemaal aan mee. We zitten meer...

Medical taping

Het medisch “tapen” kunt u ook laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie. De fysiotherapeut Werner is gespecialiseerd in het...

Blessurespreekuur

In het weekend geblesseerd geraakt? Loopt u al een tijdje met een blessure rond en wilt u er toch eens...

Echografie

Van der Meijden Fysiotherapie maakt sinds kort gebruik van echografie. Deze manier van onderzoeken past goed bij fysiotherapie. De echo...

Samenwerking met specialisten

Wanneer uw klachten buiten het gebied van fysiotherapie vallen, sturen wij u door naar andere specialisten, die u verder kunnen helpen. Het gaat er tenslotte om dat u van uw klachten af komt. Pas dan kunt u weer echt genieten.

Beperkt een klacht u in uw beweging in het dagelijks leven of bij het sporten? Bel voor een afspraak. U kunt snel bij ons terecht, want wij werken niet met een wachtlijst. Binnen twee werkdagen proberen wij u een eerste behandeling aan te bieden, ook s’avonds of in het weekend!

Direct een afspraak maken?

Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunt u telefonisch of via de site afspraken maken. Telefonisch zijn wij het beste tussen 09:00 en 12:00 bereikbaar.

Wat zeggen onze clienten

Professionele zorg met een persoonlijke aanpak. Ontdek wat onze cliënten te zeggen hebben in hun recensies.
Super snel geholpen. Robin denkt met je mee en ’s middags al een trainingsschema in de mail voor mijn rug. Top fysiotherapeut en praktijk!

Daniëlle Kruit

Na mijn knieprothese bij Werner Pluim aan het revalideren! Top kerel! Naast het feit dat hij heel veel kennis heeft, wat hij graag en duidelijk met je deelt, geeft hij je ook vertrouwen dat het goed komt! Daarnaast luistert hij ook heel goed wat je wensen zijn voor nu en in de toekomst! Dat neemt hij ook goed mee in de behandeling! Werner kijkt naar de mens in zijn totaal, dat geeft een fijn gevoel en dito resultaat!

André Homma

Fantastische fysio! Regelmatig verblijf ik op een plaatselijk bungalowpark met artiesten van diverse shows. Als een van de bandleden een blessure heeft kan ik binnen een dag / paar uur tijd terecht. Ze zijn heel vriendelijk en weten oprecht waar ze mee bezig zijn. Klachten zijn meestal binnen 1 behandeling verholpen.

Laura Pieterman