-
Team

Maak kennis met ons

Het team van Van der Meijden Fysiotherapie staat voor u klaar. Wij streven altijd naar het snelste resultaat. Onze doelstelling is hoge kwaliteit van zorg neer te zetten door gebruik te maken van de laatste kennis. Door u als client actief te betrekken bij uw behandeling leveren wij het snelste en beste resultaat.

Ons team Preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft.

Patrick van der Meijden

Patrick is Msc Manueel therapeut en algemeen fysiotherapeut. Hij heeft als aandachtsgebied wervelkolom gerelateerde klachten,...

Wya Wymenga

Wya is algemeen fysiotherapeut. Zij heeft als aandachtsgebied de psychosomatiek en ziet klachten zoals een...

Jacolien Ponsteen-Bonestroo

Jacolien is administratief medewerkster en receptioniste. Zij draagt zorg voor alle administratieve zaken achter de...

Matthijs Vellinga

Matthijs is Msc Sportfysiotherapeut i.o en algemeen fysiotherapeut. Hij heeft als aandachtsgebied sportblessures, blessurepreventie en...

Direct een afspraak maken?

Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunt u telefonisch of via de site afspraken maken. Telefonisch zijn wij het beste tussen 09:00 en 12:00 bereikbaar.

Wat zeggen onze clienten

Professionele zorg met een persoonlijke aanpak. Ontdek wat onze cliënten te zeggen hebben in hun recensies.

Super snel geholpen. Robin denkt met je mee en ’s middags al een trainingsschema in de mail voor mijn rug. Top fysiotherapeut en praktijk!

Daniëlle Kruit

Na mijn knieprothese bij Werner Pluim aan het revalideren! Top kerel! Naast het feit dat hij heel veel kennis heeft, wat hij graag en duidelijk met je deelt, geeft hij je ook vertrouwen dat het goed komt! Daarnaast luistert hij ook heel goed wat je wensen zijn voor nu en in de toekomst! Dat neemt hij ook goed mee in de behandeling! Werner kijkt naar de mens in zijn totaal, dat geeft een fijn gevoel en dito resultaat!

André Homma

Fantastische fysio! Regelmatig verblijf ik op een plaatselijk bungalowpark met artiesten van diverse shows. Als een van de bandleden een blessure heeft kan ik binnen een dag / paar uur tijd terecht. Ze zijn heel vriendelijk en weten oprecht waar ze mee bezig zijn. Klachten zijn meestal binnen 1 behandeling verholpen.

Laura Pieterman